Evenement

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Leef wel duurzaam met een kleine beurs

1 september 2022 @ 00:00 - 31 december 2022 @ 23:59

In samenspraak met het project “Kerken zonder muren” werken tientallen vrijwilligers mee aan het project “Leef wel duurzaam met een kleine beurs”. De tijdsinvestering is in overleg, en kan variëren van een uurtje tot dagen of weken. De volgende rollen zullen vervuld worden door vrijwilligers, die we een plezierige en leerzame ervaring willen bieden. De vrijwilliger krijgt geen financiële vrijwilligersvergoeding, maar wel de kans om nieuwe contacten op te doen met andere vrijwilligers en relevante organisaties in Utrecht.

Activiteit/Rollen

Periode

Organisatie van een ontmoeting tussen studenten en bezoekers

April-juni en september

Organisatie van een vervolgactiviteit in eigen buurthuis of inloop op basis van suggesties van deelnemers (b.v. kledingruilbeurs, samen koken, delen van gereedschap, of een ander idee waar de vrijwilliger enthousiast over is)

Oktober-december

Netwerken: betrekken van nieuwe partners waar de vrijwilliger bij betrokken is bij het hoofdproject en bij vervolgactiviteiten (bedrijven, onderwijsinstellingen, maatschappelijke organisaties, politici, ambtenaren, en burgers)

September-december

Publiciteit: schrijven van nieuwsberichten en persberichten voor lokale media en eigen media van partners, posten van berichten op sociale media

September-november

Lobby: contact opnemen met gemeente, woningbouwcorporaties, bedrijven en andere organisaties die nodig zijn om Utrechters met weinig geld te helpen om hun gewenste bijdrage te leveren aan duurzaamheid.

September-december

Neem contact op met  Ineke

 

Gegevens

Begin:
1 september 2022 @ 00:00
Einde:
31 december 2022 @ 23:59
Evenement Categorie:
Site:
https://www.ethicschool.nl/zes-tips-voor-duurzaam-utrecht-2030-met-een-smalle-beurs

Organisator

Ineke – Ethicschool
E-mail:
ineke@ethicschool.nl